Autolakering

Vi tilbyder efterhånden lidt forskellige former for lakering.

Lakering

Vi tilbyder efterhånden lidt forskellige former for lakering. Vi kan blandt andet tilbyde autolakering, industrilakering, møbellakering, samt inventarlakering. Vi bestræber os altid på at levere et resultat i særklasse, da din tilfredshed er topprioriteret for os.

Buleopretning

En bule er ikke nødvendigvis permanent. Hverken betyder det at hele panelet skal skiftes. Vi har værktøjet og ekspertisen der gør det muligt for os at udrede buler. Man vil ikke kunne se at der har været en bule, efter at vi har været forbi.

Skulle der være forekommet en eller flere ridser i forbindelse med bulen, kan vi også fikse dette for dig. Er du i tvivl om det er noget vi kan fikse, er du altid mere end velkommen til at give os et kald eller tage et smut forbi, så skal vi nok få kigget på det.

Rustarbejde

Efterhånden som din bil når op i alderen vil der begynde at komme mere og mere rust. Mange frygter denne ruster og skilder sig af med bilen. Dette er kun nødvendigt i ekstreme tilfælde hvor rusten har ædt sig igennem bærende dele. Men i fleste tilfælde vil vi kunne udrede det for dig, og bilen fremstå som da den forlod fabrikken.

Dette kan også være en fordel hvis din bil skal sælges og den har lidt rust. Ved at fikse den smule rust bilen måtte have, vil du kunne få en meget mere attraktiv pris.

Fælge reparation

Lige meget hvor forsigtig man prøver at være med sine fælge, er det næsten uundgåeligt at man på et tidspunkt lige kommer til skrabe kantstenen. Der er dog ingen grund til at køre rundt med ridsede fælge. En tur hos os og dine fælge vil stå som nye.